Saturday, August 20, 2011

Betul Ke?.....

Gamber Hidup.!... (kononnya...)
 Rasanya mungkin ada yang dah biasa dengan gambar ni kan. Aku pun dah lama tak nampak gambar ni, just baru-baru ni aku ternampak lah kat internet, terus aku download.

Ada yang cakap:


  • kalau tengok gambar ni 5 minit akan nampak benda yang bukan-bukan.
  • kalau tengok betul-betul matanya akan ikut pergerakan anda.
  • gambar ni disifatkan hidup juga kerana wajahnya akan bertukar senyum bila dilihat lama.

Nak try tak?.... Aku dah banyak kali jg try, tapi masih tak perasan apa-apa lagi.

P/s : Kalau nampak apa-apa tu, tanggung sendiri lah ya..... ^_^" ...

No comments:

Post a Comment